HKMO ANKARA ŞUBE 16 . GENEL KURUL SONRASI MESLEKTAŞLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU!

  • 2024-01-16

Sevgili meslektaşlarımız, sevgili yol arkadaşlarımız; HKMO Ankara Şubesi 16. Olağan Genel Kurulunun tamamlanması ile bir seçimi daha geride bıraktık. Çağdaş Harita Mühendisleri Grubu “Beyaz Liste” olarak girdiğimiz seçimlerde, siz değerli meslektaşlarımızın desteği ile Yönetim Kurulu 7 Asıl, 7 Yedek ve 105 Delegenin tamamını kazanarak büyük bir başarı elde edilmiştir. Tarafımıza verilen bu onurlu görev ve sorumluluğun bilinciyle, bize inanan, güvenen ve destekleyen tüm meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Çağdaş Harita Mühendisleri olarak, meslek ve ülke sorunlarımızı birbirinden ayırmadan meslektaşlarımızla birlikte mesleğimizin, ülkemizin ve halkımızın yararını savunan, meslek itibarını yükselten, mevcut düzenin tüm kesimlerde olduğu gibi mesleğimizde de dayattığı emek sömürüsüne, haksız rekabete ve kentlerimizi, suyumuzu, ormanlarımızı, çalışma ve yaşam alanlarımızı yağmalayan sermayeye karşı mücadeleyi görev sayan, bu mücadelenin özgürlük, demokrasi ve bağımsızlık mücadelesinin bir parçası olduğuna inanan bir anlayışla yolumuza çoğalarak devam ediyoruz.


Cumhuriyet, laiklik, özgürlük, demokrasi, barış, insan hakları ve en önemlisi de bir arada yaşama azim ve iradesinden asla vazgeçmeden, mesleğimiz ve ülkemiz geleceğine ışık olacağız. Bu süreçte her türlü karalamaya, ötekileştirmeye, işveren baskısına ve kişisel kariyer hırslarına rağmen, damla damla biriktik ve koca bir göl olduk. Her damlaya, her emeğe, özveriye ve inanca teşekkürler. Şimdi tüm bunları geride bırakma ve mesleğimiz için, ülkemiz için üretme zamanı.


Değerli meslektaşlarımız, sorunlarımız çok büyük ve derin. Ama hedeflerimiz de bir o kadar büyük ve gerçekçi. Çalışma programımız hazır, gençliğimiz var, enerjimiz var.

Gençleşerek ve sürece katacağımız tüm yeni meslektaşlarımızla daha da büyüyerek bu sorunların üstesinden birlikte geleceğimizden şüpheniz olmasın. Büyük Önder Atatürk’ün dediği gibi “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.” şiarı ile hemen yola koyulacağız. Bu süreçte her türlü fedakârlığı gösteren, emek katan, seçime katılarak destek veren, bundan sonra da birlikte yürümeye, birlikte üretmeye devam edeceğimiz tüm meslektaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyoruz.


Kumdan zemin üzerine kurulu bu düzene karşı vardık, varız ve var olacağız!

www.ankarachm.org


16.01.2024

Ankara Çağdaş Harita Mühendisleri

“Beyaz Liste”